100% EKO sok mlade pirine trave!

Zeleni dar je 100 % naravni, organski napitek, ki se pridobiva s hladnim stiskanjem eko pirine trave. Ne vsebuje aditivov, konzervansov in umetnih barvil. Eko pirin sok vsebuje celo vrsto hranljivih sestavin, esencialne in neesencialne aminokisline, vitamine, minerale, antioksidante, folno kislino, železo, kalcij veliko KLOROFILA in še in še pomembnih setavin, ki so nujno potrebne za odlično delovanje našega telesa. Je prijetnega, sladkega okusa in lahko prebavljiv. Zaradi nizkega glikemičnega indeksa in nizke kalorične vrednosti eko soka mlade pirine trave je Zeleni dar odličen za vse, ki so na raznih dietah. EKO sok mlade pirine trave ne vsebuje glutena. Čeprav je sok lahko prebavljiv in ekološki, priporočamo, da se v primeru večjih zdravstvenih težav posvetujete s svojim osebnim zdravnikom o uživanju soka mlade pirine trave! Pakiranje vsebuje 32 skodelic soka pirine trave po 30 ml, kar zadostuje za cel mesec terapij za eno osebo! Neto teža pakiranja znaša 950 gramov. Cena za en paket je 50 €.

Opomba:

Osebni prevzem pri Stanku Gobcu, Olimje 40, 3254 Podčetrtek med delovnim časom. Prosimo, da s seboj prinesete hladilno torbo z zamrznjenimi bloki, tako da boste lahko zagotovili primeren transport izdelka do vašega doma. Izdelek je potrebno hraniti v zamrzovalniku na temperaturi -18º C. Ko ga odmrznete, ga ne smete ponovno zamrzovati.

NAVODILO ZA UPORABO:

Sok se pije zjutraj, na tešče. Eno uro po pitju soka ne smete jesti, piti ali kaditi, da se sok čimprej absorbira v krvni obtok. Lonček s sokom vzamemo iz zamrzovalnika tik pred zaužitjem ter ga damo v večjo posodo s toplo vodo, (do 40°C) ter ga ves čas mešamo s plastično, leseno ali keramično žličko (nikakor s kovinsko), saj se ob stalnem mešanju hitreje razstopi (5 do 8 min), čim se raztopi, ga popijte! Odmrznjeni sok morate popiti v roku pol ure od odmrzovanja. V kolikor ga v pol ure niste uspeli popiti, ga morate zavreči in si pripraviti novega! Ob nakupu našega 100 % eko soka iz mlade pirine trave ZELENI DAR, dobite tudi natančna pisna navodila za uporabo.

Želimo vam prijetno nakupovanje!

ŽELIM PONUDBO


Za informacije vašega naročila pokličite med delavniki med 9.30 in 20.00, v soboto med 10.00 in 20.00 in v nedeljo med 10.00 in 15.00 na telefon 031 612 599. Če nismo dosegljivi, nam pišite na elektronski naslov: pira.zelenidar@gmail.com in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Reservation form submitted! We will be in touch soon.
Name
Email:
phone:
phone:
Comment*